Äntligen Höstlov!

Vecka 44 närmar sig med stormsteg! Äntligen lov igen, eller åtminstone en kort time-out i vardagen.

Vad ska ni hitta på? Efter en fartfylld start på hösten längtar många efter att komma ut, koppla av och bara vara i naturen. Vill du leva jordnära eller vara bonde för en dag, kan du testa lantlivet hos oss! På med gummistövlar och in i hagen. Du och inte minst dina barn kommer älska det!

Bo på Lantgård är här för alla – och vi finns nästan överallt i vårt avlånga land. Unika, hållbara boenden med personligt värdskap och bra komfort, klassificerad med 1-5 ax. Våra lantliga boenden är ett prisvärt alternativ om man jämför med hotellkedjor eller semesteranläggningar.

Även efter vecka 44 finns gott om lediga lantliga boenden. Du kanske redan planerar inför jul och nyår? – Våra medlemmar är lyhörda för dina önskemål och ser fram emot din förfrågan!

Välkommen att testa livet på landet!


Bonde för en dag

Gamla traktorer, moderna maskiner, stall och stora djur: hos Bo på Lantgård finns massor att upptäcka, inte minst för barnen! Några av våra medlemmar erbjuder även ridning!


Skogsbad

Dyk ner i höstens färger och hitta lugnet i skog och mark. Det behöver inte vara krångligt eller dyrt att fullständigt koppla av. Kom som du är och upptäck naturen runt knuten.

Foto: Henrik Trygg, Imagebank.Sweden


Vandring

Utmana dig själv och vandra i alla väder! På hösten är vegetationen mindre tät och du slipper mygg och fästingar. Förtrollas av fågelskrik och dimma i dalen.


Höstnöjen

Landsbygden lever och här finns många nöjen och nya smaker – till exempel i Gårdsbutiker och på höstmarknader! Din värd vet  mer om lokala smultronställen, kulinariska upplevelser och evenemang.

Cookies är små filer som lagras i din webbläsare. Vi använder cookies och liknande tekniker för att säkerställa att vår webbplats fungerar korrekt. Du ger ditt samtycke när du fortsätter att använda vår webbplats.